Pianoles Cor Bakker

Pianoles Cor Bakker

Wil jij graag piano leren spelen met als voorbeeld Cor Bakker? Dan zit je hier goed. Klik hier om de aanbieding te bekijken

Pianoles Cor Bakker

 

Er zijn eigenlijk niet zoveel muzikanten die ook bekende Nederlanders zijn. Zeker niet in de meer klassieke instrumenten als piano. Ze zijn op één hand te tellen, terwijl je toch echt met tien vingers moet leren spelen. Er is één naam die je zeker zult kennen en dat is Cor Bakker. Deze pianist is niet alleen een BN’er, hij is ook een pianist met een grote staat van dienst, een persoon die helemaal niet uit de hoogte overkomt maar juist heel spontaan en toegankelijk is. Zou het niet leuk zijn om pianoles van Cor Bakker te krijgen?

 

TV pianist die écht kan spelen

Er zijn koks op de televisie waar chef-koks hartelijk om lachen want eigenlijk bakken ze er niet veel van. Ze hebben een vlotte babbel en een beetje ervaring met potten en pannen, maar voor een Michelin-sterren gerecht moet je echt niet bij deze koekenbakkers zijn. Ook niet bij Cor Bakker trouwens, hoewel hij met zijn naam als TV chef best zou kunnen scoren. Je kent hem misschien van Cor & Co, Cor op Reis en waarschijnlijk als vaste pianist van Paul de Leeuw in zijn vele shows. Hij stond niet alleen bekend om zijn muzikale talenten, het was vooral die vrolijke grijns en dat enthousiaste karakter wat hem veel fans heeft opgeleverd. Maar we zijn er niet om Cor Bakker de hemel in te prijzen, we helpen je liever zelf met piano leren spelen.

 

Gratis proefles piano leren spelen van Cor Bakker

Jan Rietman, Jan Vayne en Wibi Soerjadi. Nee, zelfs met Cor Bakker komen we nog niet aan één hand… Ze zijn allemaal welkom om eens langs te komen en ons een leuk deuntje te leren op de piano, al zijn we bang dat we hun uurtarief niet kunnen betalen. Daar heeft meneer Bakker (of mogen we Cor zeggen?) een leuke oplossing op verzonnen. Hij heeft namelijk een online cursus met pianoles van Cor Bakker gemaakt. Hij is daarbij niet over één nacht ijs gegaan, met een enorm aantal videolessen en bladmuziek haal je voor een scherpe prijs een Ridder in de Orde van Oranje Nassau in huis. Niet letterlijk natuurlijk, maar virtueel via het internet. Jouw eigen pianoleraar op ieder moment van de dag, dat klinkt goed!

Gratis piano spelen met Cor

Het maakt niet uit of je net begint, je oude vaardigheden wilt oppoetsen of al behoorlijk ver bent gevorderd in je spel; voor ieder niveau is er een online cursus beschikbaar. Van kinderliedjes spelen tot aan feestmuziek of klassieke stukken. Het is daarbij niet eens zo indrukwekkend dat een leraar aan het conservatorium de meest technische spelvormen op een begrijpelijke wijze kan uitleggen, het is nog veel knapper dat hij zich kan inleven in de beginner.

Cor bakker pianoles review, ervaringen

Zelfs als je net begint en nog amper klaar bent met alle toetsen op een piano tellen, je wordt direct meegezogen in de enthousiaste aanpak van Cor (ja, voornaam mag dus). Je hoeft het niet van ons aan te nemen, je kunt namelijk je eerste gratis pianoles (video s) bij Cor Bakker volgen via zijn website. Kies daarna jouw favoriete muziek of je huidige niveau en duik in al het materiaal dat voor je klaar staat. Ben jij er ook klaar voor?

Over Cor Bakker

Spotify lijst van Cor Bakker kun je hier vinden

Youtube kanaal van Cor Bakker kun je hier vinden

Youtube music van Cor Bakker kun je hier vinden

Deezer Account van Cor Bakker kun je hier vinden

Cor Bakker is een Nederlandse pianist, componist en orkestleider

Leeftijd Cor Bakker.

Cor bakker is geboren op 19 augustus in 1961 19-08-1961 in het plaatsje Landsmeer.

Hoe oud is Cor Bakker?

Cor Bakker is 59 jaar

Meer info over Cor Bakker kun je vinden op de wikipedia pagina van Cor Bakker

Albums van Cor Bakker

 

 • Declared (met Bert van den Brink, 1993)
 • Girl talk (met Madeline Bell & The Swingmates, 1995)
 • Cor Bakker (1996)
 • Yes I can: A melting pot (met Madeline Bell en Frits Landesbergen, 1997)
 • Corcovado – a Latin touch (1997)
 • A time for love (met het Metropole Orkest, 1999)
 • Het zou toch moeten bestaan (met Karin Bloemen, 2002)
 • Windmills of your mind (met Louis van Dijk, 2002)
 • Warm feelings (2005)
 • Cor goes gypsy (met Rosenberg TrioEllen Helmus en Christiaan van Hemert, 2008)
 • Elettra (2010)
 • None (met Mike Boddé en Tom Beek, 2013)
 • Diva’s van Carré (met Karin Bloemen, 2014)
 • Cor Bakker Ontvangt… ( Met Fay Claassen en Ivo Janssen, 2016)

#hashtags Cor bakker pianoles met akkoorden, Proefles pianoles, Cor bakker, Pianoles voor gevondenen Cor bakker, Ervaringen Eerste Pianoles Online, Online Pianoleraar Steven, Online Pianoles Akkoorden, Online Pianoles Van Cor Bakker, Pianoles Online, Pianoles Online Cor Bakker, Cor Bakker music bv Pianoles Online Ervaringen, Pianoles Online Gratis, Pianoles Online Gratis Beginners, Pianoles Online Inloggen, Pianoles Online Les 1, Pianoles Online Paco, Pianoles Online Review, Pianoles Online Tv, Pianoles Online Youtube, pianoles review, cor bakker spelen met akkoorden, pianolessen, piano cursus